Jaarbeeld Staatsbosbeheer

Op Ameland is Staatsbosbeheer verantwoordelijk voor het beheer van grote delen van deze eilanden. Jaarlijks verspreiden wij huis aan huis het Jaarbeeld, een overzicht van de belangrijkste gebeurtenissen en activiteiten op dat eiland.

Dit overzicht is ook digitaal te bekijken:  https://staatsbosbeheerameland.wordpress.com/jaarinbeeld/

Wij zijn ons ervan bewust dat een goed beheer van de natuur niet kan zonder dat dit gedragen wordt door de plaatselijke bevolking. Door middel van intensieve contacten met bewoners en bestuurders zijn wij er samen met hen in 2014 weer in geslaagd een aantal mooie projecten te realiseren. Niet alleen op het vlak van natuurbehoud en -bescherming hebben we mooie resultaten bereikt, ook werken we samen met ondernemers aan mogelijkheden om de natuurbeleving en de lokale economie op de eilanden te vergroten.

De komende jaren zet Staatsbosbeheer de samenwerkingen voort en willen we deze verder uitbreiden. 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven