Herinrichting strandovergangen

Vanaf maandag 16 maart (week 12) starten de werkzaamheden ten behoeve van de reconstructie van de strandovergangen.

Andere werkzaamheden die gelijktijdig worden uitgevoerd, zandsuppleties door RWS/NAMtransporten en de Verbindingsweg, zijn hierbij belangrijk. 

In overleg met de betrokken partijen en de aannemer is besloten om het werk als volgt uit te voeren: Strandovergang Nes: week 12 t/m 22, Strandovergang Ballum: week 36 t/m 42 en Strandovergang Hollum: week 42 t/m 51. 

De werkzaamheden bestaan onder andere uit het vernieuwen van de huidige bestrating, vervangen en uitbreiden van het straatmeubilair en de fietsstallingen, het plaatsen van ondergrondse containers en duurzame verlichting. Strandovergang Buren heeft al een opknapbeurt gehad. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven