Uitgelicht: Vincenzo

Tussen het strand van Nes en net buiten het dorp staat het WestCord Hotel Noordsee. In het restaurant Vincenzo kunt u genieten van een heerlijke lunch, borrel of diner.

De menukaart is doorspekt met Amelander streekproducten. De gast wordt oprecht verrast door de persoonlijke manier van presenteren en komt zo in aanraking met de diverse producten van de Amelander producenten. 

Chef-kok Taco Boersma heeft in samenwerking met lokale leveranciers een wel heel bijzonder Amelandmenu samengesteld. ‘We willen Ameland in het hotel brengen, we zijn trots dat we het eiland mogen uitdragen’, vertelt General Manager Wim van der Meer. ‘Wij bezorgen de gast een heerlijk, ontspannen avondje uit.’

U kunt onder andere genieten van: Terrine van pittige overjarige Amelander kaas met zoete rode uienmarmelade en lauwwarme bospaddenstoelen. Stoofpotje van Amelander rundvlees, huisgemaakte leverworst en zacht gegaarde rundertong met rodekool en appel. ‘Dame Blanche’ van Amelander witte chocoladeroomijs met advocaatroom en warme chocoladesaus.

Wim van der Meer gelooft in het Amelands Produkt. ‘Het is proeven van het werelderfgoed. Het is doen, zien en beleven.’ Van het scharreleitje van de buurman tot aan een lekkerbekje van Amelan-der meervalfilet. Het team van Restaurant Vincenzo is voorbereid om u een onvergetelijk avondje uit te bezorgen. U bent van harte welkom!

WestCord Hotel Noordsee,
Restaurant Vincenzo
Strandweg 42
9163 GN Nes-Ameland
Telefoon: 0519-546600
noordsee@westcordhotels.nl
www.westcordhotels.nl
www.westcordculinair.nl/vincenzo

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven