Geel Wit D2 kampioen

Door met 4-1 te winnen van Nicator D3 is Geel Wit D2 kampioen geworden. De spanning was te snijden. Veel supporters langs de kant, met spandoeken en toeters. Toen Marc de Jong zijn eerste doelpunt maakte was de ban gebroken.

Meteen daarna maakte hij 2-0 en leek het kat-in-het-bakkie. Maar Nicator kwam in de tweede helft terug tot 2-1. Meteen daarna kreeg Geel Wit een strafschop, die door Najil Kienstra werd benut. Dezelfde speler maakte er 4-1 van, waarna het feest kon beginnen. In de kantine werden spelers en begeleiders getrakteerd op patat en frikadel, waarna een rondrit door Nes en Buren volgde.

Geel Wit D2 heeft 9 wedstrijden gespeeld en ze allemaal gewonnen. De jongens scoorden 79 keer en kregen 4 tegendoelpunten te verwerken.

Op de foto vlnr: Najil Kienstra, leider Patrick Kienstra, Joris Bakema, Jelmer Hulsebos, Jameson Hesselink, Leon de Jong, Jan Kock, Marc de Jong, Jurrien Busman, Jochem ten Cate en leider Fabian Kock.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven