Uitgelicht: Zee van Tijd

Hotel-Restaurant Zee van Tijd is gelegen in het prachtige dorp Nes. In de lommerrijke Rixt van Doniastraat.

Met zijn sfeervol, zonnig terras en zijn onlangs vernieuwde prachtige restaurant waar je kunt genieten van de meest uiteenlopende gerechten voor zowel ontbijt, taart, lunch, high tea of diner.

Bereid met verse, waar mogelijk Amelander producten. Culinaire schatten die Rob Fox graag wil verwerken en bereiden in zijn restaurant.

‘Neem de Amelander lamsprocureur met lauwwarme quinoa tabouleh en eigen jus. Of de Amelander mosterdsoep met ambachtelijke droge worst en een scheutje pernod. ‘Ik ben een groot voorstander om lokale producten te gebruiken. Zoals de heerlijke Amelander kaas en het ontzettend lekkere boerenijs van de Kaasboerderij in Hollum.

In ons traditioneel, flinterdun pizzagerecht uit de Elzas, Famous Flammkuchen gebruiken wij ook de smaakvolle Amelander kaas. Met of zonder Amelander biertje.

Binnenkort gaan we, dat is een primeur, yoghurt en karnemelk van de kaasboerderij in ons bedrijf serveren.’ Dat wordt geweldig ontbijten bij de Zee van Tijd.

‘Het is zo leuk dat je met elkaar kunt samenwerken’, vertelt Rob. ‘De vis haal ik bij Vishandel Metz en de Amelander aardappelen bij ’t Bintje in Ballum. We mogen doen wat we leuk vinden’, besluit Rob. ‘Eten, drinken en slapen.’

En dat is nou precies wat je in Hotel-Restaurant Zee van Tijd kunt doen.

Hotel-Restaurant Zee van Tijd
Rixt van Doniastraat 18
9163 GR Nes Ameland
Telefoon: 0519-543003
info@zeevantijd.nl
www.zeevantijd.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven