Uitgelicht: Het Witte Paard

U kunt intiem en sfeervol dineren in een authentieke commandeurswoning in het centrum van Nes. Onder het toeziend oog van de imposante toren van het dorpje bezorgt het vaste team

van ‘Het Witte Paard’ de gast een onvergetelijke, culinaire smaakbeleving.

‘Wij willen de mensen Ameland laten proeven, ze iets meegeven’, vertellen de Amelander chef-koks van ‘Het Witte Paard’, Jacco de Vries en Jacco Dokter. ‘Het zijn verse en betrouwbare producten. Het is de smaak van het eiland dat het onderscheid maakt.’

En dat proef je vanaf het voorge-recht, zoals de romige soep van eilander mosterd met Amelander droge worst, huisgerookte meerval, tot aan het nagerecht, zoals het in roomboter gebakken Amelander sûkerbrood, vanillesaus en ijs van Amelander dûmkes met frangelico. Dit ijs wordt speciaal voor dit restaurant gemaakt in de Kaasboerderij van Robert en Siplonia in Hollum. Volstrekt uniek en alleen te beleven in ‘Het Witte Paard’.

Naast de menukaart serveert ‘Het Witte Paard’ een verrassingsmenu waarbij gebruik gemaakt wordt van seizoensproducten en streek-producten. Uitbater Arjan Smit trakteert de gasten graag op het verhaal achter het Amelands produkt. ‘Het is authentiek, en vers.’

Het enthousiaste team van ‘Het Witte Paard’ heet u van harte wel-kom!

Restaurant ‘Het Witte Paard’
Torenhoogte 5
Nes-Ameland
Telefoon: 0519-542209
info@hetwittepaardameland.nl

Zie ook: het Ameland Product

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven