Boordevol programma Kunstmaand

Met bijna honderd kunstenaars verdeeld over zo’n vijftig locaties, zes waanzinnige podiumacts, vier poëzie-avonden, uiteenlopende rondleidingen en verschillende projecten, staat het programma van Kunstmaand Ameland als een zeedijk.

Vanaf zaterdag 1 november tot en met zondag 30 november staan de deuren van het eiland weer wagenwijd open voor alle liefhebbers van kunst, cultuur en natuur.

Kunstmaand Ameland brengt haar bezoekers niet alleen werk van bijzondere kunstenaars, het eve-nement laat je ook het bijzondere gevoel van een eiland in wintertijd ervaren: de oase van rust, eilanders die elkaar na een druk seizoen weer treffen in het lokale café en wandelaars die weer en wind trot-seren voor een strandwandeling om even later neer te strijken bij het haardvuur van de plaatselijke herberg. De kunstroutes leiden je door de vier dorpen, brengen je van musea naar kerken en van galerieën naar strandpaviljoens.

Voor het volledige artikel lees de Amelander.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven