Kunstmaand bijdrage van P.B. Cultuurfonds

Het Prins Bernhard Cultuurfonds Fryslân kent €57.730 toe aan culturele projecten. Het bestuur van het Cultuurfonds heeft aan 29 culturele projecten in de provincie €57.730 toegekend. Stichting Kunstmaand Ameland ontvangt een bedrag van €5.000 voor de Kunstmaand Ameland 2014.

Van 1 tot en met 30 november exposeren ongeveer 70 kunstenaars hun werk op het eiland. Ieder jaar selecteert Stichting Kunstmaand Ameland een internationaal gezelschap van toonaangevende kunstenaars uit Zweden, Denemarken, Duitsland en Nederland.

Over het Prins Bernhard Cultuurfonds

Het Prins Bernhard Cultuurfonds is bevlogen pleitbezorger van cultuur, natuur en wetenschap in Nederland en daarbuiten. Met financiële bijdragen, opdrachten, prijzen en beurzen worden bijzondere initiatieven en talent gestimuleerd. Als inspirator van hedendaags mecenaat geeft het Prins Bernhard Cultuurfonds particulieren, stichtingen en bedrijven onafhankelijk en deskundig advies over filantropie. Het Prins Bernhard Cultuurfonds Fryslân is een van de twaalf provinciale afdelingen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven