Snellere vaartijden naar eilanden

Kortere vaartijden naar de eilanden door het verleggen en structrureel baggeren van de vaargeulen zijn speerpunten van het verkiezingsprogramma van CDA Fryslân voor 2015-2019. Op vrijdag 17 oktober 2014 werd het conceptprogramma ‘Wenje, wurkje, wille’ in Burgum gepresenteerd. 

Waddeneilanden

CDA Fryslân vindt dat de consessieverlening voor de veerdienst naar de Waddeneilanden van het Rijk naar de Provincie moet gaan. “Eilanders moeten hier zelf ook iets over te zeggen hebben: minder Den Haag en meer regio,” vindt het CDA. Het CDA wil verder inzetten op activiteiten voor het energieneutraal maken van de Waddeneilanden – mits zij dit zelf willen – en op het versterken van de landrecreatie op de Waddeneilanden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven