NK crosstriathlon in mineur geëindigd

Het NK crosstriathlon op Ameland is in grote mineur geëindigd. Een van de deelnemers aan de middenafstand is overleden tijdens het evenement. Alle huldigingen en overige festiviteiten zijn daarop stilgelegd. De uitslag van het NK bij de senioren overall en de junioren (16 t/m 19 jaar) was op dat moment al bekend.

De Tri-Ambla Junior met het NK jeugd (12 t/15 jaar) is na het vreselijke bericht nog wel gestart maar ook zonder huldiging afgesloten. 

Vanuit de Stichting Sportpromotie Ameland en de gehele organisatie van de Tri-Ambla gaat ons medeleven uit naar de familie en alle betrokkenen. 

De dertiende editie van de crosstriathlon Tri-Ambla waarbij gestreden werd om het Nederlands Kampioenschap is vandaag gewonnen door Jorik van Egdom bij de mannen en Sandra Wassink-Hitzert bij de vrouwen. Beiden wonnen de wedstrijd op Ameland nog niet eerder. 

De Nederlandse titels bij de junioren op de M-afstand ging naar Glenn Wesseling en Lindy van Anrooij. De titels bij de jongste categorie (jeugd 12+) gingen naar Ewout Buijs en Shirin van Anrooij. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven