Twintig ton afval van strand gehaald

In augustus heeft Stichting De Noordzee de héle Noordzeekust opgeruimd. Het traject van 350 km is in 31 dagen afgelegd. Op 1 augustus werd er gestart in Cadzand en op 31 augustus was Schiermonnikoog de laatste plek waar het strand is schoongemaakt.

Elke dag is er een etappe van zo’n 10 km gelopen en werd er zoveel mogelijk afval op het strand opgeruimd. Vele vrijwilligers hebben hierbij geholpen.

Op 29 en 30 augustus is het strand van Ameland schoongemaakt. Op zaterdag 20 augustus heeft strandpaviljoen De Buren van Nes in samenwerking met de gemeente Ameland en de Amelander Juttersvereniging het strand schoongemaakt tot aan paal 17.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven