Jubileum expositie 50 jaar de Amelander

Cultuur-Historisch Museum Sorgdrager in Hollum op Ameland, is deze zomer een tentoonstelling te zien over de 50-jarige geschiedenis van informatiemagazine De Amelander. Op een groot tentoonstellingspaneel toont een tijdbalk de belangrijkste en meest opmerkelijke gebeurtenissen uit de geschiedenis van het magazine, en van Ameland zelf.

Daarnaast is er aandacht voor Cees Tanja, de oprichter van het magazine. Bezoekers worden uitgenodigd mee te schrijven aan het jubileumnummer van De Amelander dat begin september dit jaar uitkomt. Verder is het mogelijk op een touchscreen door verschillende gedigitaliseerde historische edities van De Amelander te bladeren. De tentoonstelling loopt tot 26 oktober 2014

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven