Sharon mag in Madurodam wonen

Sharon uit Nes is één van de gelukkige winnaars die met haar mini 3D kopie voor altijd in Madurodam mag wonen. Na de zomer zal haar eigen mini 3D kopie in het park komen te staan. Madurodam is voor het eerst sinds 1952 op zoek naar nieuwe bewoners.

Deze zomer maken alle kinderen tot 13 jaar dagelijks kans om een nieuwe bewoner te worden van het park met een mini 3D kopie van zichzelf. Deze “nieuwe generatie” bewoners wordt door middel van 3D printing vervaardigd. De poppetjes van de winnaars komen uiteindelijk in het park ‘wonen’. De winnaars ontvangen bovendien een Madurodam-jaarabonnement dat geldig is voor de winnaar plus vier introducés.

Kinderen kunnen deze zomer in de Fantasitron, een futuristische 3D omgeving, een digitale 3D kopie van zichzelf laten maken. In juli en augustus selecteert de Fantasitron willekeurig honderden winnaars die een schaal 1 op 25 poppetje van zichzelf winnen. Deze worden na de zomer in Madurodam geplaatst.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven