Circus Renz op Ameland

Hooggeëerd publiek, na vijf jaar is het weer zover. Het Circus Renz uit Berlijn komt weer naar Ameland. Een welkome attractie tijdens het hoogseizoen, van 25 juli tot 27 augustus op het vliegveld van Ballum.

Het Circus Renz is sinds eind maart met de nieuwe Europa tournee van 2014 onderweg en komt nu naar Ameland. Voordat ons eiland wordt bezocht door het wereldberoemde circus, heeft het overal in den lande grote furore gemaakt.

Het komt met een geheel vernieuwd programma en zal op Ameland daverende voorstel-lingen verzorgen. Voorstellingen van hoog niveau met een uitgebreid en adembenemend programma.

Natuurlijk zijn er, zoals gebruikelijk bij Circus Renz, vele dieren in het programma te bewonderen, zoals Indische olifanten, kamelen, honden, katten en vele paarden.

Zeer bijzonder is dat er onlangs weer veel dieren zijn geboren, die natuurlijk te bezichtigen zijn voor de bezoekers. De reizende dierentuin is dagelijks (met uitzondering van maandag) van 11.00 tot 15.00 uur te bezoeken.

Artiesten uit de gehele wereld, die het afgelopen jaar weer vele prijzen hebben gewonnen, zullen het programma compleet maken.

In diverse win-kels zullen reductiekaarten verschijnen waarmee u met aantrekkelijke kortingen een bezoek kunt brengen aan het circus.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven