Strand van Ameland genomineerd

De stranden van Ameland zijn genomineerd voor Schoonste Strand van Nederland. Tot en met 11 augustus 2014 kunnen Nederlanders via www.supportervanschoon.nl stemmen om het strand van Ameland in de Schoonste Stranden Top 10 te krijgen.

De Schoonste Stranden Top 10 bestaat uit het oordeel van het publiek en van ANWB-inspecteurs. Zij bepalen welk strand de Top 10 aanvoert en welke stranden de rest van de Top 10 vullen. De verkiezing is georganiseerd door NederlandSchoon in samenwerking met de ANWB. Op 21 augustus 2014 wordt bekendgemaakt welke 10 stranden zich het schoonst mogen noemen.

Inwoners, gasten en liefhebbers van Ameland kunnen via www.supportervanschoon.nl op het strand van Ameland stemmen. Met een #strandselfie op Facebook of Twitter maken stemmers ook nog eens kans op een Strand-BBQ voor 10 personen.

Als liefhebber van het strand zelf aan de slag om je strand te promoten en stemmen te werven, kan via de informatie op www.supportervanschoon.nl. Op donderdag 21 augustus 2014 wordt de Schoonste Stranden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven