‘HappyNes’ gecertificeerd

Het vakantiewoningen complex ‘HappyNes’ is onlangs gecertificeerd met het keurmerk Waddengoud. Daarmee is het bedrijf de eerste Waddengoud gecertificeerde verhuuraccommodatie op Ameland.

Waddengoud is het keurmerk van de Stichting Waddengroep voor duurzame producten en diensten uit het Waddengebied. Waddengoud geeft u de garantie dat de producten uit dit gebied afkomstig zijn en op een duurzame wijze zijn gemaakt. De diensten bieden een unieke ervaring van de Wadden. 

Naast streekproducten kunnen ook horecadiensten, accommodaties, fotografen, arrangementen etc. het Waddengoud keurmerk ontvangen. 

Op Ameland zijn Jan Spoelstra als fotograaf en Waddenpost.nl van Jeanet de Jong voor digitale informatievoorziening Waddengoud gecertificeerd.

Het Waddengoud keurmerk heeft zich intussen een aanzienlijke positie verworven. Niet alleen in Nederland, maar ook daarbuiten (Duitsland en Denemarken).

Stichting Waddengroep is ook eigenaar van het streekmerk ‘Amelands Produkt’. Alleen dan specifiek voor Ameland.

Aukje Mosterman en Rijk Heikoop, ondernemersechtpaar van ‘HappyNes’ zijn heel blij met deze Waddengoud certificering.

Ze werden onderscheiden voor hun uitmuntende gastheerschap, voor de uitstekende informatievoorziening over de geschiedenis en het ontstaan van het eiland, de cultuurhistorische plek van de accommodaties en de Waddenbeleving en sfeer die terug komen in de vakantiewoningen.

Het complete artikel over Aukje en Rijk kunt u lezen in De Amelander nummer 6. Dit nummer is vanaf vrijdag 25 juli overal verkrijgbaar. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven