CdK op werkbezoek op Ameland

De Commissaris van de Koning van de provincie Fryslân, John Jorritsma, bracht op maandag 7 juli 2014 een werkbezoek aan de gemeente Ameland. Het werkbezoek maakte onderdeel uit van een reeks werkbezoeken die de commissaris aflegt.

Het bezoek ving aan met een gesprek tussen de Commissaris van de Koning en het college van B&W over verschillende thema’s. Daarna maakte de commissaris met het college een rondrit met een oldtimerbus over het eiland.

Het gezelschap bracht voor een korte rondleiding een bezoek aan twee lokale ondernemers: Nobels Nostalgisch Museum en Bierbrouwerij Ameland. Tijdens de lunch schoven de fractievoorzitters en de griffier aan voor een gesprek. Aan het einde van het programma werd de commissaris met de oldtimerbus naar de boot gebracht.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven