Wethouders en raadsleden beëdigd

Voor de raadsperiode 2014-2018 zijn in de raadsvergadering van maandag 30 juni 2014 in het gemeentehuis in Ballum drie nieuwe wethouders en raadsleden beëdigd. Will Bakema (Ameland’82) en Nico Oud (CDA) legden als raadslid en demissionair wethouder wederom de eed af als wethouder van Ameland.

Nieuw voor Ameland is een derde wethouder. Linda van der Deen (VVD) vult in de nieuwe raadsperiode het college van burgemeester en wethouders van Ameland aan.

Vanwege de vorming van een nieuw college zijn in de dezelfde raadsvergadering ook nieuwe raadsleden geïnstalleerd. Dirk Beijaard en Marieke van Schaijk-Ketelaars zijn beëdigd als raadslid voor het CDA en Jeppe Groenewold krijgt weer een raadszetel voor Ameland’82.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven