Informatiebijeenkomst

Het dagelijks bestuur van Wetterskip Fryslân nodigt u uit voor de informatiebijeenkomst verbetering Waddenzeedijk Ameland op maandag 23 juni 2013, aanvang 20.30 uur in Hotel Hofker te Nes.

Wetterskip Fryslân treft voorbereidingen voor de uitvoering van het dijkverbeteringsproject op Ameland. Het contract voor de uitvoering van het project is afgerond. Op 4 juni is gestart met de inschrijvingsfase voor vijf geselecteerde aannemers. Deze aannemers zullen zich in de periode van juni – oktober voorbereiden op de inschrijving, waarna begin december volgens huidige planning de gunning kan plaatsvinden. Daarna bereidt de geselecteerde aannemer de uitvoering van het werk voor, zodat begin april 2015 de werkzaamheden van start gaan. Volgens de planning op dit moment duurt het project drie jaar en wordt het eind 2017 opgeleverd. De versterkte waterkering voldoet dan weer aan de wettelijke veiligheidseisen en biedt de komende 50 jaar bescherming tegen hoogwater.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de omgevingsmanager Johannes Veenstra (jveenstra1@wetterskipfryslan.nl) of projectassistente Sietske Beuckens (sbeuckens@wetterskipfryslan.nl). Zij zijn beiden telefonisch bereikbaar via 058 292 22 22.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven