Burgers & Wines bij 1761

Waar kun je hem tegenwoordig niet krijgen: de burger. Maar waar heb je zoveel keus, is hij 100% biologisch en krijg je er een fantastisch glas wijn bij geserveerd? Juist bij 1761! Op 4 juni opent dit restaurant haar deuren met een vernieuwend concept.

Het biologische vlees is afkomstig van het rund dat graast op de uiterwaarden van de Overijsselse Vecht; het brood van de plaatselijke bakker. Maar dat is niet alles. Naast burgers en goed geselecteerde wijnen per glas, kunt u er genieten van een heerlijke lunch, espresso’s of een van de andere gerechten op de kaart.

Geïnteresseerden kunnen op 3 juni alvast een kijkje nemen om te zien wat het resultaat van de verbouwing is. 1761 houdt open huis van 16.00 tot 18.00 uur.

Hollum is een leuk restaurant rijker!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven