Sieraden bij Wagenborg Plaza!

De afgelopen maanden is het assortiment van Wagenborg Plaza opgefrist. Leuke nieuwe hippe merken zijn toegevoegd, gegarandeerd nog meer winkelplezier voor de passagier in Holwerd en Lauwersoog! Maar ook zeker voor mensen woonachtig in de omgeving of op de eilanden.

Wagenborg Plaza heeft een breed en kwalitatief hoogstaand assortiment om een uitstekend cadeau te kiezen maar ook zeker om je zelf mee te verwennen. Een eigen bloemiste creëert prachtige boeketten en bloemstukken. Ook op bestelling kan worden geleverd en Wagenborg Plaza bezorgt verse bloemen ook op Ameland. Een goede fles wijn om iets te vieren of de vakantie mee te beginnen. Een brede keus aan tijdschriften en boeken, decoratieve gifts, kleding en mooie accessoires zoals tassen, shawls en sieraden. Favoriet voor toeristen naar Ameland zijn ook altijd de ‘Amelander producten’, zoals mosterd, droge worst, chocolade en boerenkaas.

Nieuw zijn de modieuze sieraden van MelanO. Uniek in deze setting, want verder vind je MelanO alleen bij een echte juwelier. Wat de sieraden van MelanO zo bijzonder maakt is dat je er volop mee kunt variëren en je eigen unieke look mee kan creëren.

MelanO is een merk van eigentijdse sieraden en biedt een breed assortiment sieraden met verwisselbare gekleurde elementen. Zo krijgt elk sieraad een eigen, uniek karakter en kan het sieraad handig worden aangepast aan uw stemming en outfit. Een prachtig cadeau voor iemand waar je om geeft of natuurlijk voor je zelf!

De gouden, zilveren en edelstalen sieradenlijn van MelanO is daarmee een mooie aanvulling in de Wagenborg Plaza Shops en de enthousiaste medewerkers laten bezoekers graag de vele mogelijkheden zien.

Vakantie begint zo voor toeristen echt al in de vertrekhal, maar ook zeker een bezoek waard wanneer u in de omgeving woont!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven