Wakker worden van een vogelconcert

Als de lente begint gaan de natuurkampeerterreinen weer open. Staatsbosbeheer luidt het kampeerseizoen gelijk goed in met de actie Kamperen tot je Groen ziet; voor nagenoeg niets ben je een heel weekend onder de pannen.

Ontdek zo de wereld van de boswachter, van de bosuil die in de nacht roept, het gescharrel van een egel rond de tent en het vogelconcert bij het vroege ochtendgloren. Op deze plekken staan rust, ruimte, vrijheid en natuur centraal.

De meeste terreinen hebben een vuurplaats waar gasten zelf een kampvuur mogen bouwen. En de natuur komt naar jou toe. Te gast in de boswachterij geniet je de voordelen van de prachtige ligging in de mooiste natuur en de kennis van de lokale boswachter die je helpt die natuur te ontdekken.

Van vrijdag 4 tot maandag 7 april kun je Kamperen tot je Groen ziet! Dit betekent dat je op het natuurkampterrein van Staatsbosbeheer een heel weekend lang mag kamperen. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is reserveren, je spullen pakken en gaan. Vergeet je groene outfit niet.

Ben je benieuwd naar Kamperen tot je groen ziet! van 4 tot 7 april 2014, kijk dan op onze website www.staatsbosbeheer.nl/kamperentotjegroenziet.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven