Campagneaftrap CDA Ameland

Op zaterdag 22 februari geeft CDA Ameland het officiële startschot voor de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen van 19 maart. Speciaal voor deze dag komen Tweede Kamerlid Sander de Rouwe en Europarlementariër Esther de Lange naar Ameland.

’s Morgens staat een aantal bedrijfsbezoeken op het programma. Vanaf 14.30 uur is iedereen welkom om binnen te lopen bij de Politieke Middag in Hotel de Jong te Nes. Om 15.00 uur zal Nico Oud, lijsttrekker van het CDA Ameland, de officiële aftrap geven voor de campagne en het verkiezingsprogramma presenteren.

De vraagstukken en speerpunten voor 2014-2018 worden uiteengezet. Het belooft een gezellige middag te worden met interessante onderwerpen. Uiteraard is er ruimte voor vragen en discussie vanuit het publiek.

Voor 19 maart zult u de CDA kandidaten nog op diverse gelegenheden voorbij zien komen. Op zaterdag 1 en 8 maart komen ze het verkiezingsprogramma weer persoonlijk bij u thuis bezorgen. Ziet u hen lopen en heeft u vragen of opmerkingen? Spreek hen dan gerust aan!

Zaterdagmorgen 22 februari schuift Nico Oud aan bij het radioprogramma LOA politiek. En op 1 maart kunt u ’s middags live aanwezig zijn bij het lijsttrekkersdebat in ontmoetingscentrum “De Toel” in Nes. Dit debat is ook te volgen via de Lokale Omroep Ameland.

Programma Politieke Middag 22 februari Hotel de Jong:

14.30 uur Inloop
15.00 uur Terugblik + Campagneaftrap Nico Oud
15.30 uur Landbouw- en voedselkwaliteit (EU) Esther de Lange
16.00 uur Ouderenzorg op de eilanden Sander / Nico
16.30 uur Rijksbeleid versus gemeenten Sander de Rouwe
17.00 uur Vragen en discussie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven