Tentoonstelling Werelderfgoed

Op 9 januari wordt in het Natuurcentrum in Nes de aftrap gegeven voor de tentoonstelling Waddenzee Werelderfgoed. De Waddenzee staat sinds 2009 op de Werelderfgoedlijst. Om de bekendheid hieraan te geven is een estafette langs de kust- en eilandgemeenten gestart.

Een tentoonstelling over het Werelderfgoed Waddenzee en een plaquette staan in januari in het Natuurcentrum op Ameland. Daarna gaat het verder naar de volgende gemeente. De tentoonstelling is bedoeld om het publiek in de regio te informeren over de bijzondere betekenis van het Werelderfgoed.

Er is een lespakket ontwikkeld voor de groepen bovenbouw van de basisscholen. De Koningin Wilhelminaschool gaat hiermee werken en is donderdag aanwezig. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven