Opbrengst Serious Request

De opbrengst voor Serious Request op Ameland heeft van € 30.000,- opgebracht. Scholen, verenigingen, spontane acties door individuele personen hebben bijgedragen aan dit schitterende succes. Drie dagen lang konden de mensen het ingezamelde geld inleveren bij het glazen huis op het Kerkplein.

Ameland heeft met dit bedrag meer dan bijgedragen aan het welslagen van het doel van Serious Request.

Burgemeester Albert de Hoop maakte de opbrengst bij het Glazen Huis op het Kerkplein in Nes bekend en dankte de Amelanders die een steentje hebben bijgedragen. Het totaalbedrag wordt op vrijdag 20 december 2013 bij het Glazen Huis van 3FM in Leeuwarden aangeboden.

3FM Serious Request 2013 vraagt aandacht voor kinderen die jaarlijks onnodig sterven aan (de gevolgen van) diarree. Het Rode Kruis helpt met schoon drinkwater en zeep, met de bouw van sanitaire voorzieningen, en met training en informatie over het belang van goede hygiëne.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven