Biografie van Klaas Kolk

We zeggen het allemaal weleens: ‘Ik kan er wel een boek over schrijven!’ Meestal blijft het bij deze mededeling. Maar niet bij Klaas Kolk. Klaas Kolk woont en leeft al meer dan een halve eeuw op het eiland Ameland. Een mensenleven lang zou je kunnen zeggen.

Een eilandleven vol opmerkelijke gebeurtenissen waarvan sommige ingrijpende gevolgen hebben gekregen. Aan de Oostkant van het eiland weet iedereen wie Klaas Kolk is. Waarschijnlijk weten ze dat aan de Westkant ook.

Toch is zijn leven aan de wal, kind van de Schermer en de Beemster in Noord-Holland, net zo bewogen geweest en heeft een duidelijke basis en voedingsbodem gelegd voor zijn verdere ontwikkeling als mens, man en de persoon die hij nu is.

Klaas Kolk is nu 81 jaar en heeft zijn biografie geschreven.

Het boek is vanaf half december 2013 te koop in de boekwinkels op Ameland.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven