Serious hout te koop op Ameland

Bij de storm op 28 oktober 2013 zijn er helaas vele bomen omgewaaid op Ameland. Het hout dat de natuur ons hierbij heeft geschonken, verkoopt de gemeente Ameland voor het goede doel. Amelanders krijgen de gelegenheid om een deel van dit iepenhout te kopen voor eigen gebruik, bijvoorbeeld als openhaardhout voor de houtkachel.

De opbrengst van deze eenmalige verkoopactie gaat volledig naar Serious Request.

Wilt u hout kopen en daarmee Serious Request steunen? Dan kunt u tussen 27 november en 9 december 2013 telefonisch contact opnemen met het Klant Contact Centrum in het gemeentehuis via telefoonnummer (0519) 555 555. U dient dan uw naam, adres, woonplaats en de datum dat u het hout wilt ophalen, door te geven.

Hout ophalen kan (na aanmelding) op de middagen van 29 en 30 november en op 11 december 2013 bij de gemeentewerf in de Ballumerbocht. Meer informatie en de voorwaarden vindt u op www.ameland.nl.

Met de inzamelingsactie Serious Request vragen 3FM en het Rode Kruis dit jaar aandacht voor de kinderen die jaarlijks sterven door diarree. Een ‘stille ramp’ die wereldwijd elk jaar ruim 800.000 slachtoffers maakt en het gevolg is van gebrek aan schoon drinkwater, zeep en toiletten.

Het Glazen Huis dat in het kader van Serious Request op het Kerkplein in Nes staat van 12 tot en met 15 december, steunt de gemeente Ameland van harte. Door middel van deze actie wil de gemeente Ameland een steentje bijdragen.

Ook doen er gemeenteambtenaren mee aan verschillende sportieve activiteiten en een veiling van gebruikte spullen die de gemeente Leeuwarden organiseert.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven