Glazen Huis op Ameland

Ieder jaar in december organiseert radio 3FM in samenwerking met het Rode Kruis de 3FM Serious Request-actie, een inzamelingsactie voor het goede doel, met een Glazen Huis met dj’s ergens in het land. Dit jaar staat het Glazen Huis van 18 tot en met 24 december 2013 op het Wilhelminaplein in Leeuwarden.

3FM vraagt aandacht voor honderdduizenden kinderen die jaarlijks sterven door diarree. Een ‘stille ramp’ die wereldwijd elk jaar ruim 800.000 slachtoffers maakt en het gevolg is van gebrek aan schoon drinkwater, zeep en toiletten.

Ameland steunt dit door middel van een inzamelingsactie via een eigen Glazen Huis die van 12 tot en met 15 december 2013 op het Kerkplein in Nes staat.

Het Glazen Huis op Ameland is een initiatief van de dorpsbelangen, de Lokale Omroep Ameland en de Stichting Sportpromotie Ameland en is bedoeld om geld in te zamelen voor de 3FM Serious Request.

Vanuit het Amelander Glazen Huis op het Kerkplein wordt 24 uur live radio gemaakt met optredens van cabaret, koren en bands en met activiteiten. De gemeente Ameland steunt deze actie van harte.

Wilt u een steentje bijdragen door middel van een activiteit of een actie? U kunt dit doorgeven via glazenhuis@ameland.nl. Kom dan gezellig naar het Kerkplein om uw donatie af te geven.

Het is ook mogelijk om via SMS of telefonisch platen aan te vragen bij het Glazen Huis op Ameland: SMS Ameland spatie verzoeknummer naar 1008 (€ 1,50 p.o.b.) of bel naar telefoonnummer (0519) 542 888. Doneren kan ook via NL92RABO0102728577 t.n.v. Dorpsbelang Nes o.v.v. glazenhuisameland.

De opbrengst wordt naar het Glazen Huis in Leeuwarden gebracht.

U kunt alles volgen via de webcam op www.glazenhuisameland.nl. Meeluisteren kan via 89.4 FM en Kabelkrant Ameland. Meer informatie vindt u ook op http://seriousrequest.3fm.nl.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven