Te voet door het Waddengebied

Ontdek de oude cultuurlandschappen, de gevarieerde natuur en de rijke cultuurhistorie van de kust en de Waddeneilanden. Ervaar de rust en de ruimte. Voel de wind door uw haren, proef het zout op uw lippen, hoor de zeemeeuwen krijsen en geniet van het uitzicht over het droogvallende Wad.

Waddenwandelen, een initiatief van Landschap Noord-Holland, Landschapsbeheer Friesland en Landschapsbeheer Groningen en mede mogelijk gemaakt door het Waddenfonds, is ruim 1.200 kilometer wandelplezier aan weerszijde van Waddenzee Werelderfgoed. 

Waddenwandelen is er voor alle wandelaars. Of u nu van een ommetje houdt of van lange afstanden, van een middagje op pad of meerdaagse tochten, met Waddenwandelen stelt u zelf uw route samen en kiest u de wandeling die bij u past.

Op www.waddenwandelen.nl vindt u een aantal routes die door kenners van de regio op Ameland zijn uitgezet. Deze routes zijn rond de twintig kilometer lang en voeren langs de mooiste plekjes in het waddengebied.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven