Wad & Ameland

Doe mee aan de fotowedstrijd van Wagenborg Passagiersdiensten! Iedereen die van fotograferen houdt kan meedoen aan deze fotowedstrijd en maakt kans op het winnen van een leuk prijs. Wagenborg Passagiersdiensten is op zoek naar de leukste, mooiste, spectaculairste of de meest bijzondere foto’s met als onderwerp ‘Wad & Ameland’.

Door een vakjury worden 15 winnaars geselecteerd. Deze 15 mooiste foto’s komen te hangen aan boord van m.s. Sier! Daarnaast zijn er ook 3 publieksprijzen te winnen! Laat je vrienden en familie via Facebook op jouw foto stemmen en maak zo kans op één van de 3 publieksprijzen.

Alle prijswinnaars krijgen hun eigen foto uitvergroot op canvasdoek. De winnaar van de allermooiste foto krijgt tevens een geheel verzorgd ‘suprise-diner’ voor twee bij Hotel Restaurant Nobel.
In december maken we bekend welke foto’s hebben gewonnen.

Voor meer informatie kijk op www.wpd.nl

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven